KIRPPUKOTI

KIRPPUKOTI

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Helmikuun helmet

Hiljaiselo blogin puolella tarkoittaa että on kiirettä tosi elämässä. Ei ole kyllä oikein ollut kuvattavaakaan. En sitten saanut hankittua sitä uutta olkkarin mattoa, vaikka kirpparimyynti sujuikin hyvin. Rahat meni elämiseen..

Viime viikonloppuna meillä juhlittiin äitini 60-vuotispäiviä. Hän halusi järjestää juhlat meidän kodissa täällä pohjoisessa. Löysin antiikkimessuilta tämän ihanan pöytäliinan, se sopii täydellisesti yhteen Lontoon kahvikuppieni kanssa. 

Siemenostoksiakin on jo tehty. Etenkin nuo orvokit on tosi jännän näköisiä. 


Tuoreita kukkia tekee mieli hankkia kevään iloisissa väreissä.


6 kommenttia:

 1. Löytyipä uusi, kiva blogi listalle. :) Elämän kiireet aina välillä harmillisesti haittaa tärkeitä asioita, kuten blogien lukemista ja kirjoittelua.
  Mä odotan vielä talven tuloa, en tahdo uskoa että talvi olis tällä erää kestänyt vain pari viikkoa! Ei ole pulkkamäkeenkään ehtinyt! No, katsotaan miten tässä vielä käy. :)

  VastaaPoista
 2. Jaloleinikit ovat suosikkikukkiani, en vain ole nähnyt niitä meillä päin. Kiva kun jätit kommentin blogiini, löysin tänne. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa että löysit tänne! Nuo Jaloskat löyty ihan Prismasta! Viikonloppuja Cheri!

   Poista
 3. Oi mitä leinikkejä <3 Oletpa löytänyt erikoisen värisiä kehäkukan siemeniä, noita pitää pitää itsekkin silmällä jos löytyisi :)

  VastaaPoista
 4. Leinikit on ihanii. Exotic Gardenin nettikaupassa on vaikka mitä siemenerikoisuuksia. Noi ei oo sieltä, vaan muistaakseni Bauhausista.

  VastaaPoista