KIRPPUKOTI

KIRPPUKOTI

maanantai 6. tammikuuta 2014

Joko teet tai et tee, yrittämistä ei ole

Näin on Yoda todennut kaikessa viisaudessaan. Tämä otsikon sitaatti voisi toimia ohjenuorana tälle alkavalle vuodelle. Muutamissa blogeissa on näkynyt loppiaistaikoja eli annettu 3 lupausta ja sitten toivottu 3 asiaa. Tämä vaikutti kivalta idealta joten aloin miettimään näitä omalta kohdaltani.
 
 
 


Lupaukset ovat siis:

1. Teen enemmän ja yritän vähemmän. Olen maailman paras jahkailija. Lupaan järjestää ja siivota kodinhoitohuoneen. Se on ihan pommikunnossa, täynnä pesemättömiä kukkapurkkeja, siivousaineita, pyykkejä jne. Järkkäily tuo myös mielenrauhaa, siivous puhdistaa samalla sielunkin. Alla kuvia meidän vastapestystä kylpyhuoneesta. Hammasharjalla pesty laattojen välitkin.

 
Se tunne kun hanat kiiltää!
 
 2. Hankkiudun eroon kaikesta ylimääräisestä roinasta, jätän vain ne tavarat jotka todella ansaitsevat jäädä.
Eli  kirpparipöytä varataan tammikuun lopussa ja sinne lähtee nyt tosi paljon tavaraa.

3. Lupaan hankkia muistikirjan johon saa heti kirjoitettua ylös kaikki ideat, unet, ja kuningas -ajatukset. Kupaan olla järjestelmällisempi.Toiveet:

1. Toivoisin että perheemme pääsisi jokavuotiselle kesälomareissulle Suomen rajojen ulkopuolelle.
Olen miettinyt mahdollisia sopivia kohteita meidän perheen budjettiin ja Visby voisi olla sellainen.
Kuva täältä.2. Toivoisin pientä helpotusta tähän meidän talouskurimukseen. Olisi kiva edes joskus saada itselle uusia vaatteita.
Löysin muuten aivan huipun nettikaupan nimeltä People Tree, voi että kun vois laittaa tilauksen vetämään. Ekologisia kekseliäitä tuotteita englannista.

Tässä paidassa lukee: Get your own fu***ng rug!

 Kaikki alla olevat ihanuudet on sieltä.


3. Toivoisin samanlaista kesää kuin viime vuonna. Kohta voi alkaa tilailemaan kasvien siemeniä netistä ja suunnittelemaan istutuksia.
 
 

Olkoon voima kanssanne!


2 kommenttia: