KIRPPUKOTI

KIRPPUKOTI

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Siivouspäivän saaliit ja inspiroiva kahvilavisiitti

Pitää tuottaa pettymys niille jotka mahdollisesti odotti Tukholma postauksia. Kamera kävi kyllä Tukholmassa, mutta se unohtui hyttiin. Ei siis kuvan kuvaa. Tyypillistä. Dementoituminen etenee samalla tahdilla kun ihastuminen mummolatyyliin. No, kohtahan on synttärit tulossa, 38 vee. Eikös se ole sopiva ikä mummoutua?

Tukholmassa kävin yhdellä kirpparilla Emmauksessa Södermalmilla. Sieltä löyty yks mahtava juttu mutta jotta sen voi esitellä tarvitaan vanha pyörä. Ehkäpä ens kesänä onnistaa.

No eilen oli siivouspäivä ja vaikka olinkin edeltävästi valvonut töissä 2 yötä, piti konkoilla aikaisin ylös, vetää huivi päähän, aurinkolasit silmille ja sännätä Åströmin puistoon. Puisto oli täynnä myyjiä ja ilmapiiri rento. Ulla Tapaninenkin oli liikenteessä.

Tässä löydöt eiliseltä. Näitä mukeja oli myynnissä 4, mutta kun mietin liian kauan niin 1 kerkes mennä. Yht. 7e.4kpl lautasia 1e.Meikkipussi 5e.


Lisäksi löyty sattumalta puiston laidalta, osoitteesta Mannenkatu 2 aivan ihana kahvila nimeltä Tuba. "Tuba on kierrätys- ja ekohenkinen, lähi-ja luomutuotteita suosiva kaiken kansan kulttuurikuppila".

Söin siellä brunssin: mummulamenun johon kuului itsetehtyä mehua, 3 eri salaattia, pinaattilettuja+ puolukkasurvosta, lihapullia+taivaallista perunamuusia, vispipuuroa, tiikerikakkua ja omena-kaurapaistosta. Yht. 15e. Mutkatonta ja hyvää kotiruokaa. Tuba oli kauttaaltaan sisustettu retrohenkisillä kierrätystavaroilla ja astiat oli eriparisia. Tässä muutamia kuvia heidän FB-sivuiltaan:Supertrendikäs paikka, poiketkaa ihmeessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti