KIRPPUKOTI

KIRPPUKOTI

torstai 15. elokuuta 2013

Veekoo ja vähän muitakin löytöjä

Heips, lomat on lusittu ja on taas aloiteltu syksyiset kirppiskierrokset. Piha saa huilia ens kesään, ei tee enää juurikaan mieli laittaa sitä. Monta suunnitelmaa on toki odottamassa.

Kun on pitänyt vähän taukoa näistä Oulun kirppareista niin taas jaksaa pyöriä niissä.
Järkikirppikseltä tein omasta mielestäni hyvän löydön, Veekoo kaffepurkki 15e. Näistä saisi pulittaa Hietalahden kauppahallissa varmaan ainakin 60e.

Oulun Kierrätyskeskuksesta löytyi taannoin heteka, 40e. Tein ulos tälläsen mukavan löhöilypaikan. Eipä sillä, että siinä joskus ehtis löhöillä..Raw coffee beans-tyynyn ostin Hesan reissulla H&M:n alesta 3e, valkopohjanen kasviaíheinen on myös H&M:stä, raitatyyny Järkikirppikseltä 5e, ja tuo ristipistotyyny löyty omasta varastosta. Vihreä korkea kynttilänjalka löyty Hesan kierrätyskeskuksesta 10e. Maitotonkka mulla oli ennestään ja tuo lyhty. Rahina toimii puupölkky. Vielä pitää hommata aurinkovarjo ettei noi tekstiilit olis aina märkänä.
Nämä juomalasit löyty Jäälin peräkärrykirppikseltä, 8kpl 17e.


Emalikippo Aarrearkusta, 5e. Miksköhän näissä kaikissa on toi yläreuna sininen? En tykkää sinisestä.  Oon jopa miettinyt reunojen maalaamista toisella värillä. Mut ei se oo sit kuiteskaa sama. Olkoon.

Alla olevat kynttilänjalat on Itäkeskuksen Fidasta kesällä ostetut, toinen on Aarikan ja toinen joku muu. Muistaakseni Aarikka oli 3e ja tuo toinen 1.5e.
 
 
Tän seinälautasen oon löytäny jo aikoja sitten, en oo muistanu vaan esitellä sitä. Ostopaikkaa eikä hintaakaan ole enää muistissa. Päätyi olkkarin kollaasiseinälle. Ai että se on kaunis!
 
Yes lisää pöllöjä! molemmat yhteensä 50 senttiä.


Vanha patinoitunut mittakannu 10e.


Tää kori on kans löytynyt jo keväällä. Tän on kaiverruksesta päätellen omistanut  joku Alma ja vuosiluku on 1955.

Lopuks esittelen vielä pari Hesan tuliaista. Näitä opuksia en Oulusta löytäny mistään, mutta Hesan Akateemisesta kirjakaupasta onnekseni löyty. Ja pakkohan ne sillon oli ostaa:
Näitä plärään harva se päivä.

Viikon päästä lähden Tukholmaan, sieltä tulee sit postauksia joten käykääpä taas kurkistamassa.
Moro!

2 kommenttia:

  1. Miten joku voi olla noin jyrkkä sinistä kohtaan, en tajua. Makuja on erilaisia, mutta sinivuokko, kissankello, kesäinen taivas tai talvi-illan sininen hetki, ei niitä voi muunvärisinä kuvitella. Ihan ystävyydellä, makunsa kullakin, ei siinä mitään :)

    VastaaPoista
  2. On mulla ollu sininenkin kausi joskus sisustuksessa. Sain silloin vissiin siitä tarpeekseni. Toki sininen taivas on kaunis mutta kotiini, vaatekaappiini enkä pihalleni sitä väriä huoli.

    VastaaPoista