KIRPPUKOTI

KIRPPUKOTI

perjantai 3. toukokuuta 2013

Helsingin reissu-kuulumisia

Moi pitkästä aikaa! Olen ollut viikon verran reissussa, ensin Luleåssa kirppismarkkinoilla ja sitten Helsingissä shoppailemassa. No niinhän siinä sitten kävi, etten toteuttanut aivan täysin shoppailu suunnitelmaani. Kamerakaan ei ollut mukana joten kuvia tulee erittäin vähän, ehkä muutamista löydöistä kunhan jaksan ne kuvata.

Mutta löysinpäs ihanan kaupan Helsingissä Eerikinkadulla joka teki ainakin minuun suuren vaikutuksen. Uniikkeja käsintehtyjä tuotteita ja ihana kekseliäs sisustus.

Palonissa  myydään naisten ja lasten vaatteita, asusteita, kodin piensisustustavaraa ja lahjatavaroita. Kannattaa poiketa, jos haluaa vaihtelua ainaiseen rättikauppojen kiertelyyn.Paloni on mukana myös Oulun fashion stock salessa 30.-31.5.2013, yes!

Sieltä tarttui mukaan vain virkattu kori:

Olisin halunnut ostaa ovelan hapsukaulakorun, mutta sopivaa väriä ei tällä kertaa löytynyt. Tekevät kuitenkin sellaisen tilauksesta jos haluan.

Muutamilla kirppareillakin tuli käytyä. Itäkeskuksen Fida-lähetystori yllätti iloisesti, hinnat olivat siedettäviä ja tein muutamia mukavia löytöjä joista yksi mieluisimmista on tämä ruusukaakeli joka päätyi olkkarin seinälle:

Hinta 2e.

Lisäksi löytyi iso emalikippo, en tiedä käyttäiskö kesäkukille vai ruuan tarjoiluun:

Hinta oli vissiin 3e.

Helmet:Muita löytöjä samaisesta paikasta oli iso oranssi kori johon istutan kesäkukkia ja oransseja lehtikoteloita joita minulla on jo ennestään.

Mokosta ostin 2 ihanaa emalimukia, uustuotantoa:

 
Pitänee kesällä ostaa 2 lisää.
 
Takastulomatkalla poikettiin Ideaparkissa. Yhdessä liikkeessä aivan sekosin, nimittäin Mummola lahjapuodissa. Kts.www.mummola.net. Nettisivut eivät anna oikeaa kuvaa liikkeestä, vähän  liian vaisut. Joka tapauksessa siellä oli kaikkea itse tehtyä, värikästä, retrohenkistä ja mukaan lähti mm. Hope globen käsilaukku:
Eikös olekin hurmaava!!!

Jostain pikkuputiikista löytyi söpö kortti:

 
Lastenvaateliike Ziccosta Fredalta magneetteja:
 
Ziccosta löytyy myös leluja ja se on mielestäni Helsingin paras lelukauppa. Aina löytyy lapsille mieluisat tuliaiset.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti